Ronald de Schipper | Diensten
163
page,page-id-163,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Wat kunnen wij voor u betekenen

rds-icoon3
Nieuwbouw & Verbouw

 

Bezig met nieuwbouw, verbouw of renovatie?
Bij ons bent u meteen aan het juiste adres!

Wij verzorgen de complete stroom- voorziening en verlichting in woningen, kantoren en bedrijven.

Alle installaties worden afgestemd op uw doelstellingen. De stroomvoorzieningen in een woning zijn immers niet te vergelijken met die voor een bedrijf of kantoor. Wij realiseren graag alle mogelijke toepassingen en technieken, inclusief de nieuwste LED-verlichting. Alles exact afgestemd op uw wensen en eisen op het gebied van stroom en verlichting.

rds-icoon2
Inbraakbeveiliging

 

Vindt u het een prettig idee om uw pand en inboedel optimaal beveiligd te hebben? Dan is het wellicht tijd om te denken aan de aanschaf van een beveiligingssysteem.
 Hiertoe zijn diverse oplossingen mogelijk, met al of niet een doormelding naar een meldkamer. Tevens kunnen wij u een onderhouds- en storingscontract aanbieden wanneer het beveiligingssysteem door ons gemonteerd is. Op deze manier heeft u er verder geen omkijken meer naar. “Wel zo’n veilig idee!”

Wilt u meer weten over het installeren van een inbraakbeveiligingsinstallatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende en oriënterende kennismaking.

rds-icoon4
Zonnepanelen

 

Profiteer nu van onze zeer aantrekkelijke prijzen Ronald de Schipper Elektrotechniek levert betaalbare zonnepanelen aan mensen zoals u die flink willen gaan besparen op hun energierekening. Door onze zon als energiebron te gebruiken, wordt de onafhankelijk van energiebedrijven steeds minder en kan de energienota omlaag. Ronald de Schipper Elektrotechniek helpt, wij kunnen u met al uw vragen een passend antwoord geven. Wij leveren uitsluitend kwaliteits panelen en vakwerk daar zonnepanelen voor ons geen bijproduct zijn. Ook nemen wij u alle mogelijke zorgen uit handen voor de elektra tot het vakkundig plaatsen van de set zonnepanelen.

Wilt u meer weten over het installeren van zonnepanelen, Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende en oriënterende kennismaking.